« Previous Version 3 Next »

Acceso web

1. Acceda a https://portal.office.com
    Indique o seu usuario no dominio @uvigo.gal (usuario@uvigo.gal)
  2. Autentíquese co seu login (na forma usuario@uvigo.es) na autenticación centralizada (SSO) da Universidade de Vigo
  3. Unha vez autenticado será redirixido ó panel principal de office, ahí seleccione "OneDrive"

Descarga do cliente de escritorio

1. Dentro do panel web de OneDrive, dende "Escritorio" pódese descargar o cliente para escritorio, premendo en "Configurar ahora"
  2. Empezará a descarga do cliente OenDriveSetup.exe
  3. Ó terminar a descarga execute ese cliente

4. Unha vez instalado configurar o cliente, indicando a conta en O365 (do tipo usuario@uvigo.gal)
  5. Pedirá o autenticarse, co usuario@uvigo.es
  6. E configurar a sincronización de carpetas para o cliente de OneDrive
  7. En calquer momento pódese configurar esto, indo ó icono de OneDrive na parte inferior dereita, na barra de ferramentas, e premendo nel.

Indo a "Más" e dende ahí a "Configuración" pódense configurar as contas empregadas e características da sincronización.