Os espazos web de usuarios teñen por defecto asignados os nomes:

• usuario.webs.uvigo.es
  • usuario.webs.uvigo.gal

Poden acceder a ambos con http e https, sendo recomendable isto segundo: https://usuario.webs.uvigo.es (https://usuario.webs.uvigo.gal)

Se desexan acceder con outros nomes:

• Nomes baixo uvigo.es ou uvigo.gal
    As peticións as poden facer dende esta páxina
    • Deben solicitar que se cree o nome desexado (xxx.uvigo.es. ou xxx.uvigo.gal.)
    • Deben solicitar que o nome se recoñeza como asociado ó espazo web do usuario
  • Nomes non administrados pola Universidade de Vigo
    • Deben solicitar que o  nome se recoñeza como asociado ó espazo web do usuario
      Esta petición a poden facer dende esta páxina
    • Deben configurar o DNS dese nome externo (p.ex. www.dominio.es) como un alias (CNAME) de _hosting.uvigo.es_

www.dominio.es. IN CNAME hosting.uvigo.es.
    • (advertencia) Se o dominio ten asociado u dominio de correo (entradas MX), compre que en lugar dun alias (CNAME) se empreguen entradas A

www.dominio.es.	IN	A	193.146.32.42