Child pages
  • Configuración do proxy en Google Chrome
Go to start of metadata

Configuración do uso do servidor proxy nun navegador Google Chrome.

Contenido

Configuración do servidor proxy en Google Chrome

Chrome delega a configuración do proxy no sistema operativo, neste caso os exemplos son para Windows.

Dende a configuración de Chrome pódese acceder ás opcións de configuración de proxy de Windows. En http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=96815 pódese atopar máis información ó respecto.

Seleccionar o menú "Tools": tools menu

Seleccionar "Settings" e, dentro de esta, seleccionar "Mostrar configuración avanzada" :

En "Red" seleccionar "Cambiar la configuración de proxy":

O que amosa é a ventana habitual de Windows de configuración de proxy, que é a mesma que emprega Internet Explorer.

Error rendering macro 'excerpt-include'

No link could be created for 'Configuración del proxy en Windows'.