« Anterior Versión 6 Siguiente »

Regras de filtrado de mensaxes

Deberá de iniciar sesión no Outlook Web Access (portal.o365.uvigo.gal → Outlook). Acto seguido prema na icona do engranaxe Configuración) que aparece na barra superior color azul marino da páxina. Esto desplega un menú de opciones na parte dereita, debe dirixirse a parte inferior e premer en "Ver toda la configuración de Ourlook". Cando faga esto aparecerá una nova ventana emerxente, no seu menu da esquerda debe de estar seleccionado "Correo", si é asi, no segundo menu de opciones, a dereita de este primeiro, debe de seleccionar "Reglas". En canto o faga, a dereita poderá premer en "Agregar nueva regla" e usando os criterios habituales configurar as suas condiciones para tratar condicionalmente os mensaxes de chegada. Se xa tiña algunha regla configurada no sistema O365, estas lle aparecerán enbaixo de esta opción.

Reenvio de menxases

Deberá de iniciar sesión no Outlook Web Access (www.office.com → Outlook). Acto seguido prema na icona do engranaxe Configuración) que aparece na barra superior color azul marino da páxina. Esto desplega un menú de opciones na parte dereita, debe dirixirse a parte inferior e premer en "Ver toda la configuración de Ourlook". Cando faga esto aparecerá una nova ventana emerxente, no seu menu da esquerda debe de estar seleccionado "Correo", si é asi, no segundo menu de opciones, a dereita de este primeiro, debe de seleccionar "Reenvío". En canto o faga, a dereita poderá seleccionar a casiña "Habilitar el reenvío" e deberá insertar a dirección de e-mail á que quere facelo reenvío. Se desexa conservar unha copia de ditos mensaxes no seu buzon de Office 365, non esqueza selecionar a casiña "Conservar una copia de los mensajes reenviados"