« Anterior Versión 3 Siguiente »

A universidade está a migrar o seu sistema de correo electrónico á plataforma Office 365. Isto significa que a partir de agora e durante os próximos meses todas as contas migraranse aos novos servidores de Microsoft e, finalmente, desaparecerán os actuais servidores de correo. Neste proceso os enderezos de correo electrónico non cambiarán (seguirán sendo user@uvigo.gal ou user@uvigo.es) pero será necesario realizar axustes na configuración do correo electrónico no momento en que se migre cada unha das contas. Isto conseguirá as seguintes vantaxes:
- Caixas de correo 10 veces máis grandes (50 GB)
- Acceso web mellorado ("Outlook Web Access")
- Acceso POP3 ou IMAP con cifrado SSL/TLS
- Filtro antivirus e antispam integrado.
É importante aclarar que no momento da migración non se perderá ningún correo electrónico, simplemente recibiranse nos novos servidores e polo tanto será necesario comezar a utilizar un novo correo web en lugar de "correoweb.uvigo.gal" e /ou cambiar a configuración dos nosos programas de correo.