(warning) O servizo para compartir axendas ou para acceso ó correo Microsoft Exchange dase só a usuarios da reitoría e edificio de xerencia.

(warning) Non é o servizo de correo que se preste de xeito xeral a usuarios da Universidade de Vigo e non se recomenda dado que non se integra a xestión do usuario con outros servizos, condiciona moito as plataformas dende que se accede ó correo e, sobre todo, non ten un mantemento e seguemento de problemas igual ó do resto do servizo de correo.

Problemas habituais no acceso a contas Exchange

Non se conecta ó servidor Exchange

Pódese probar a conexión de dous xeitos:

1. Lanzando outlook con opcións de depuración:

2. O máis sinxelo é probar dende as opcións de depuración de erros do propio Outlook
    Para acceder a estas opcións:
    1. Lanzar Outlook 2010 ou posterior
    2. Unha vez lanzado
      • Premer tecla de Control (calqueira das dúas)
      • Sobre o icono da barra de ferramentas que aparece na parte inferior dereita da pantalla premer o botón dereito sen soltar a tecla Control
      • Seleccionar: "Estado de la conexión"

Amosará unha pantalla na que indica a qué servidores se está conectando, se pode conectarse e qué é o que Outlook intenta facer:

Autodetección incorrecta da configuración de acceso

Un xeito de comprobar esta autoconfiguración é empregar a opción de "Probar autoconfiguración del correo electrónico...".

Para empregar esta opción (o indicado é para Outlook 2010):