« Previous Version 4 Current »

1. Dar de alta servizos de O365 para educación

Activación de servizos de O365 para educación

1. Acceder ó portal de xestión do usuario https://login.uvigo.es/portal
  2. Autentificarse como o usuario en cuestión
  3. Seleccionar a conta de usuario
  4. Na páxina que se amosa baixar ata a sección de O365 A1 para educación.
    1. Ler as condicións de uso: https://products.office.com/es-ES/legal/docid13
    2. Activar, se se desexa, o servizo

2. Login en O365 UVIGO

Login

1. Ir a https://portal.office.com
  2. (info) Pode accederse directamente en https://portal.o365.uvigo.gal
  3. Indicar o usuario en O365: PAS / PDI / Doutoramento: usuario@uvigo.gal // Alumnado: usuario@alumnado.uvigo.gal
  4. Redirixe ao SSO de UVIGO, para facer login nel:
  5. Unha vez autenticado o usuario, voltarase á páxina principal de O365:

Logout

Importante: O365 non garante que as sesións se pechen ben co botón de "pechar sesión". Para un uso seguro é preciso que, sempre que remate unha sesión, peche o seu navegador.