Child pages
  • 1. Condicións de uso do servizo O365 para educación

Compare with Current View Page History

« Previous Version 2 Next »

Usuarios con acceso a este servizo

• Alumnos con matrícula activa na Universidade de Vigo
  • Persoal docente e investigador
  • Persoal de administración e servizos

Acceso

• E preciso activar o acceso en https://login.uvigo.es/portal/
  • Compre aceptar as condicións de uso do servizo indicadas a continuación neste documento
  • Para acceder ós servizos
    • En Office 365 (https://portal.office.com) compre indicar como usuario
      (substituíndo "usuario" polo seu usuario de uvigo)
      • usuario@uvigo.gal: PDI, PAS, alumnos de doutoramento
      • usuario@alumnado.uvigo.gal: Alumnos con matrícula activa
    • Redirixirase ó usuario o sistema de autenticación centralizada de UVIGO
      Ahí pode indicar para autenticarse algún dos seguintes métodos
      • Usuario (usuario@uvigo.es ou usuario@alumnos.uvigo.es, de momento o dominio .gal non está configurado)
      • Certificado dixital ou DNIe
      • Número e clave de tarxeta universitaria

Servizos

Dase acceso ós seguintes servizos

• Office Online
  • Forms (formularios)
  • Drive (disco virtual)
  • Sway, Stream, Flow (colaboración e vídeo)
  • Sharepoint (sitios web)
  • Descarga de software de escritorio de Office
    (info) Este servizo só éstá dispoñible para PDI e PAS e está suxeito ás mesmas condicións de uso que o que se pode descargar dende https://soporte.uvigo.es/software/
    • Office: instalado ata en 5 dispositivos por usuario

Alta de contas

• Creánse as contas a partir do momento en que o usuario active o servizo en https://login.uvigo.es/portal/ e acepte as condicións de uso
  • Pode tardar ata 30 minutos en darse de alta o servizo en Office 365

Borrado de contas

• Unha vez dadas de baixa as contas pasarán ata 60 días antes de que estas sexan definitivamente eliminadas por Microsoft dos seus sistemas
  • En caso de erro, e se se avisa antes deste prazo, pódese recuperar a conta e datos

Condicións de uso

Nos seguintes documentos recóllense as políticas de uso aceptable e de privacidade do servizo do provedor (Microsoft)