« Previous Version 4 Current »

Como configurar o filtrado antiSPAM en Outlook

1. Unha vez arrancado o programa, para realizar a configuración ten que ir ao menú "Inicio" e premer na opción "Reglas"

2. De seguido, ten que seleccionar "Administrar reglas y alertas"
    E indicar "Nueva regla..."

3. A continuación deberá que seguir varios pasos moi sinxelos para definir a regra.

1. Indicar que se crea unha nova regla

2. Indicar que se filtra en base a un texto no asunto do correo
    3. Indicar premendo en "cierto texto" o texto a empregar para filtrar ("[Posible SPAM]") e a carpeta á que se moverán as mensaxes
      1. Premer en "cierto texto" e indicar o texto engade o filtro antispam no asunto ás mensaxes que considera SPAM

2. Premer en "especificada" e indicar a carpeta de destino (o mellor é crear unha carpeta específica de nome SPAM ou similar para o correo lixo, se non se ten xa)

4. A regra creada será esta
    5. A partir de aquí indicar "Siguiente", as opcións por defecto deberían servir
      1. Deter o procesado ó chegar a esta regra
      2. O nome da regra pode variarse para indicar un máís sinxelo (neste caso SPAM)
    6. A regra creada aparecerá no menú "Reglas y alertas" de Outlook