• Baleirado de Papeleira e/ou eliminación permanente de arquivos (no DPV)
Saltar al final de los metadatos
Ir al inicio de los metadatos

Para comprobar se hai arquivos na Papeleira tan só será preciso abrila.

Se desexamos baleirala por completo, farémolo premendo sobre o botón Baleirar da barra superior.

O sistema seleccionará automáticamente tódolos arquivos e abrirase unha ventá de confirmación.

Para a eliminación definitiva premeremos no botón

Se o que desexamos é eliminar só algúns dos arquivos da papeleira (non todos), o que faremos e ir seleccionando (pinchando sobre eles) os que queremos eliminar.

De seguido, premendo co botón dereito do rato sobre un dos arquivo a eliminar, abrirásenos unha pequena ventá na que deberemos seleccionar a opción Baleirar.