Acceso remoto a publicacións do IEEE

Pódese acceder ás publicacións do IEEE dende fora da Universidade de Vigo autentificándose co usuario da Universidade de Vigo (usuario@uvigo.es, usaurio@alumnos.uvigo.es), DNIe ou NIU.

Os pasos a seguir son os seguintes:

1. Acceda a http://ieeexplore.ieee.org
  2. Aparecerá na parte superior, unha opción para usuarios de institucións con acceso a IEEE, seleccione "Athens/Shibboleth"
  3. Aparecerá un buscador das institucións con este acceso habilitado, pode buscalo alfabéticamente ou polo nome ("Universidade de Vigo")

4. Pulse en "Universidade de Vigo"
  5. A páxina o reenviará ó servizo de autentificación da Universidade de Vigo, onde se pode identificar por usuario e contrasinal (do tipo usuario@uvigo.es ou usuario@alumnos.uvigo.es), DNIe ou NIU
  6. O login xa estará feito, e xa debería ter acceso ás publicacións do IEEE
  7. (info.) Teña en conta que como medida de seguridade este login ten un tempo máximo (un día normalmente) e que, pasado este tempo, volverá a ser reenviado ó servidor de autentificación da Universidade de Vigo para que introduza as súas credenciais de usuario.