« Anterior Versión 4 Siguiente »

Configuración do uso do servidor proxy nun navegador Internet Explorer.

Contenido

Configuración do proxy en Internet Explorer

Internet Explorer emprega a mesma configuración que Windows.

Para configuralo seleccionar "Herramientas -> Opciones de Internet"

Unha vez feito isto aparecen as opcións de configuración de proxy de Windows.

Error al renderizar el macro 'excerpt-include'

No link could be created for 'TUT:Configuración do servidor proxy en Microsoft Windows'.